Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pembungkusan

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Reka Bentuk Pembungkusan Projek ini adalah untuk Merangka kesan baru dengan pembungkusan produk yang ada, yang tidak terkesan oleh pelanggan saya. Ini adalah produk pertama yang pernah dilakukan oleh INNOTIVO, pelanggan saya mengharapkan reka bentuk saya akan menjadi penanda aras untuk produk yang akan datang pada masa akan datang, dan pembungkusan produk ini telah berjaya memenuhi kaedah reka bentuk "INNOTIVO", Impak Visual Futuristik dan Kuat.

Nama Projek : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Nama pereka : Jeffery Yap ®, Nama pelanggan : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Reka Bentuk Pembungkusan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.