Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Commode

dog-commode

Commode Komod ini serupa dengan anjing secara luaran. Ia sangat menggembirakan, tetapi, pada masa yang sama, sangat berfungsi. Tiga belas kotak dengan saiz berbeza terletak di dalam komod ini. Komod ini terdiri daripada tiga bahagian individu, yang dihubungkan bersama untuk membentuk satu perkara yang unik. Kaki yang asli memberikan ilusi anjing yang berdiri.

Nama Projek : dog-commode, Nama pereka : Viktor Kovtun, Nama pelanggan : Xo-Xo-L design.

dog-commode Commode

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.