Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Masuk

organica

Meja Masuk ORGANICA adalah gambaran falsafah Fabrizio mengenai sistem organik di mana semua bahagian saling berkaitan untuk mewujudkan. Reka bentuknya didasarkan pada kerumitan tubuh manusia dan pra-konsepsi manusia. Penonton menuju ke perjalanan yang luar biasa. Pintu perjalanan ini adalah dua bentuk kayu besar yang dianggap sebagai paru-paru, kemudian batang aluminium dengan penyambung yang menyerupai tulang belakang. Penonton dapat menemui batang berpintal yang kelihatan seperti arteri, bentuk yang dapat ditafsirkan sebagai organ dan yang terakhir adalah kaca templat yang indah, kuat tetapi rapuh, sama seperti kulit manusia.

Nama Projek : organica, Nama pereka : Fabrizio Constanza, Nama pelanggan : fabrizio Constanza.

organica Meja Masuk

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.