Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mainan

Movable wooden animals

Mainan Kepelbagaian mainan haiwan bergerak dengan pelbagai cara, mudah tetapi menyeronokkan. Bentuk haiwan abstrak menyerap kanak-kanak untuk dibayangkan. Terdapat 5 haiwan dalam kumpulan: Babi, Itik, Zirafah, Siput dan Dinosaur. Kepala bebek bergerak dari kanan ke kiri ketika anda mengambilnya dari meja, nampaknya "TIDAK" kepada anda; Kepala zirafah boleh bergerak dari atas dan bawah; Hidung babi, kepala Siput dan Dinosaur bergerak dari dalam ke luar ketika anda memusingkan ekornya. Semua pergerakan membuat orang tersenyum dan mendorong anak-anak bermain dengan cara yang berbeza, seperti menarik, menolak, memusingkan dll.

Nama Projek : Movable wooden animals, Nama pereka : Sha Yang, Nama pelanggan : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Mainan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.