Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dua Tempat Duduk

Mowraj

Dua Tempat Duduk The Mowraj adalah dua tempat duduk yang dirancang untuk mewujudkan semangat gaya etnik Mesir dan Gothic. Bentuknya berasal dari Nowrag, versi Mesir dari kereta luncur yang diubah untuk mewujudkan bakat Gothic tanpa menjejaskan inti pati antediluanya. Reka bentuknya dipernis hitam yang mempamerkan ukiran buatan tangan etnik Mesir di kedua lengan dan kaki serta pelapis baldu kaya yang dilengkapi dengan selak dan cincin tarik yang memberikannya abad pertengahan yang dilemparkan seperti penampilan Gothic.

Nama Projek : Mowraj , Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dua Tempat Duduk

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.