Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Dalaman

Jordan Apotheke

Pencahayaan Dalaman Menyokong seni bina ekspresif dalaman farmasi, luminer berfungsi tidak kelihatan dalam penampilan mereka, menarik perhatian terhadap kesan cahaya dan bukannya reka bentuk lekapannya. Luminer untuk pencahayaan dasar disatukan dalam luminer loket yang menelusuri bentuk perabot atau dipasang di sisi siling yang digantung, agar tetap bebas dari lampu bawah mungkin. Oleh itu, pengguna dapat memusatkan perhatian pada jalur cahaya yang menuju ke farmasi, yang terdiri daripada jubin lampu latar RGB-LED yang sesuai dengan warna pembilang lampu latar yang dinamik.

Nama Projek : Jordan Apotheke, Nama pereka : Conceptlicht GmbH, Nama pelanggan : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Pencahayaan Dalaman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.