Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Dalaman

Jordan Apotheke

Pencahayaan Dalaman Menyokong seni bina ekspresif dalaman farmasi, luminer berfungsi tidak kelihatan dalam penampilan mereka, menarik perhatian terhadap kesan cahaya dan bukannya reka bentuk lekapannya. Luminer untuk pencahayaan dasar disatukan dalam luminer loket yang menelusuri bentuk perabot atau dipasang di sisi siling yang digantung, agar tetap bebas dari lampu bawah mungkin. Oleh itu, pengguna dapat memusatkan perhatian pada jalur cahaya yang menuju ke farmasi, yang terdiri daripada jubin lampu latar RGB-LED yang sesuai dengan warna pembilang lampu latar yang dinamik.

Nama Projek : Jordan Apotheke, Nama pereka : Conceptlicht GmbH, Nama pelanggan : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Pencahayaan Dalaman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.