Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Kalendar promosi yang unik dan menyeronokkan yang dikembangkan dan dihasilkan untuk laman web goo memanfaatkan tekstur kertas dan memikirkan fungsinya. Edisi 2013 ini adalah kalendar dan jadual penganjur digabungkan menjadi satu dengan ruang untuk menulis dalam rancangan sepanjang tahun dan jadual harian. Kertas berkualiti tebal untuk kalendar dan kertas kos rendah yang tepat untuk mencatat nota untuk penganjur jadual dipilih dengan teliti dan kontras yang dibuat sesuai untuk bahagian reka bentuk kalendar. Ciri tambahan penganjur jadual pengisian menjadikannya sempurna sebagai kalendar meja yang mesra pengguna.

Nama Projek : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.