Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Teh

Wavy

Set Teh Diilhamkan oleh teras travertine di alam, Wavy adalah set teh yang akan memberi anda pengalaman minum teh yang unik. Pegangan inovatif dikembangkan agar sesuai dengan tangan anda. Dengan meletakkan cawan dengan telapak tangan, anda akan dapati bahawa cairan itu terungkap seperti teratai dan membawa anda ke saat yang tenang.

Nama Projek : Wavy, Nama pereka : Patricia Sheung Ying Wong, Nama pelanggan : Patricia Wong.

Wavy Set Teh

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.