Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jadual Interaksi

paintable

Jadual Interaksi Paintable adalah meja multifungsi untuk semua orang, boleh jadi meja biasa, meja gambar, atau alat muzik. Anda boleh menggunakan pelbagai jenis warna untuk melukis di permukaan meja untuk membuat muzik dengan rakan atau keluarga anda, dan permukaan akan memindahkan gambar menjadi melodi oleh sensor warna. Terdapat dua cara melukis, lukisan kreatif dan nota muzik, anak-anak dapat melukis apa sahaja yang mereka mahu untuk membuat muzik rawak atau menggunakan peraturan yang kita reka untuk mengisi warna pada kedudukan tertentu untuk membuat sajak.

Nama Projek : paintable, Nama pereka : Nien-Fu Chen, Nama pelanggan : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Jadual Interaksi

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.