Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Berus Gigi Interaksi

TTONE

Berus Gigi Interaksi TTone adalah berus gigi interaktif untuk kanak-kanak, yang memainkan muzik tanpa bateri tradisional. TTone menangkap tenaga kinetik yang dihasilkan oleh tindakan memberus gigi. Konsepnya adalah untuk menjadikan memberus gigi menjadi lebih menarik bagi anak, sambil mengembangkan tabiat kebersihan gigi yang sihat. Musiknya berasal dari sikat yang dapat diganti, Apabila sikat diganti, mereka mendapat nada muzik baru bersama dengan sikat yang baru. Muzik menghiburkan anak, mendorong mereka untuk menyikat masa yang tepat, sementara itu juga membolehkan ibu bapa mengetahui sama ada anak mereka telah menyelesaikan masa memberus atau tidak.

Nama Projek : TTONE, Nama pereka : Nien-Fu Chen, Nama pelanggan : Umeå Institute of Design .

TTONE Berus Gigi Interaksi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.