Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Shisha

Shapes hookah

Shisha 1) reka bentuk yang unik 2) penggunaan keluli tahan karat yang luas 3) kaca yang ditiup tangan berbentuk untuk hubungan asap / cecair maksimum 4) penyiram di hujung gaslet untuk lebih banyak hubungan asap / cecair 5) injap boleh diganti dengan selang kedua 6) mangkuk tembakau dibentuk untuk asap yang lebih lama, tetapi mencegah tembakau daripada terlalu panas, tembakau tidak perlu diketatkan 7) semua sambungan boleh skru dan kedap udara 8) hos dari silikon kelas makanan tidak seperti selang tradisional ia boleh dicuci dengan banyak tidak ada risiko berkarat atau reput, silikon tidak menyerap rasa

Nama Projek : Shapes hookah, Nama pereka : Shapes, Forta Group llc, Nama pelanggan : Shapes hookahs.

Shapes hookah Shisha

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.