Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Televisyen Yang Dipimpin

XX265

Televisyen Yang Dipimpin Reka bentuk kabinet plastik dibezakan dari model konvensional dengan tekstur keseluruhan dan permukaan berkilat yang ditinggalkan di bawah skrin untuk ilusi logo dan visual. Bergantung pada kaedah pengeluaran BMS, model ini sangat menjimatkan sementara masih mempunyai sentuhan reka bentuk. Reka bentuk atas meja mempunyai bentuk berterusan yang mengalir dari belakang ke khalayak melalui bar kesan kromnya. Oleh itu, reka bentuk kabinet dan reka bentuk pendirian saling melengkapi.

Nama Projek : XX265, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

XX265 Televisyen Yang Dipimpin

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.