Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Meja Rumah

Marken Desk

Perabot Meja Rumah Perasaan ringan dari meja yang elegan namun kuat ini membawa kita kembali ke sekolah reka bentuk Skandinavia. Bentuk kaki yang canggung, cara mereka bersandar ke depan hampir seperti isyarat sapaan, mengingatkan kita pada siluet seorang lelaki mulia dengan topinya menyapa seorang wanita. Meja mengalu-alukan kami untuk menggunakannya. Bentuk laci, seperti anggota meja yang berasingan, dengan sensasi gantung dan penampilan yang dipersonifikasikan di depan, mengimbas ruangan seperti mata yang berjaga-jaga.

Nama Projek : Marken Desk, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : M3 Claudio Sibille.

Marken Desk Perabot Meja Rumah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.