Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangunan Pejabat

FLOW LINE

Bangunan Pejabat Ruang di lokasi tidak teratur dan melengkung kerana dinding luar bangunan. Oleh itu pereka menerapkan konsep garis aliran dalam kes ini dengan harapan dapat mewujudkan rasa aliran dan akhirnya ditukar menjadi garis aliran. Pertama, kami merobohkan dinding luar yang berdekatan dengan koridor awam dan menerapkan tiga kawasan fungsi, Kami menggunakan garis aliran untuk mengedarkan ketiga-tiga kawasan tersebut dan garis aliran juga merupakan pintu masuk ke luar. Syarikat ini dibahagikan kepada lima jabatan, dan kami menggunakan lima baris untuk mewakili mereka.

Nama Projek : FLOW LINE, Nama pereka : Kris Lin, Nama pelanggan : .

FLOW LINE Bangunan Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.