Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Konsep Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan

Jewel Box

Konsep Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan Jewel Box adalah konsep perhiasan yang dapat disesuaikan berdasarkan penggunaan batu bata mainan seperti "lego". Dengan prinsip ini, anda boleh membuat, mengurungkan dan membuat semula setiap permata lain! Kotak Permata terdapat dalam pakaian yang siap pakai dan juga perhiasan dengan batu permata atau perhiasan untuk catwalk. Sebagai konsep terbuka, pengembangan Jewel Box tidak akan pernah selesai: kita boleh terus membuat bentuk baru dan menggunakan bahan baru. Kotak Permata memungkinkan untuk membuat piring penutup pada setiap musim dengan warna dan corak mengikut fesyen pakaian.

Nama Projek : Jewel Box, Nama pereka : Anne Dumont, Nama pelanggan : Anne Dumont.

Jewel Box Konsep Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.