Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Sorot,

Zen

Lampu Sorot, Zen adalah sorotan baru dan dapat disesuaikan sepenuhnya, untuk memenuhi keperluan teknikal mana-mana pelanggan dan memberikan, tambahan, keindahan estetik reka bentuk dalaman yang asli. Zen adalah salah satu lampu sorot terkecil di pasaran. Oleh itu, ZEN lebih baik disatukan dalam persekitaran di mana ia dipasang, tanpa menjana dan kehadiran invasif. Ini dicapai, juga, dengan sangat disesuaikan dengan warna, kayu semula jadi, dan lain-lain. Reka bentuk Zen didasarkan pada bentuk abadi, berorientasi pada fungsi dan kesederhanaan, mencari kecantikan yang kekal, tenang dan bebas.

Nama Projek : Zen, Nama pereka : Rubén Saldaña Acle, Nama pelanggan : Arkoslight.

Zen Lampu Sorot,

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.