Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Wheel Loader

Arm Loader

Wheel Loader Pemuat yang kebanyakannya berfungsi di kawasan yang tidak rata boleh menyebabkan pemandu mengalami masalah pergerakan yang teruk dan juga menyebabkan mereka merasa cepat letih. Walau bagaimanapun, 'ARM LOADER' memungkinkan pengecaman titik koordinat di tanah dan membantu tempat duduk pemandu stabil dan tidak goyah. Oleh itu, ia membantu pemandu untuk tidak merasa letih dan membolehkan mereka menjalankan kerja dengan selamat.

Nama Projek : Arm Loader, Nama pereka : Hoyoung Lee, Nama pelanggan : DESIGNSORI.

Arm Loader Wheel Loader

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.