Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pinggan

1hand plate

Pinggan 1 piring tangan: Jadilah pelayan yang lebih baik. Bawa segelas wain dan pinggan anda dengan satu tangan sahaja. Platnya ringan dan bentuk udang yang unik terletak dengan selamat di telapak tangan anda. Sangat berguna untuk semua jenis acara. Pesta, jamuan, perayaan dan banyak lagi. Sentiasa tangan bebas untuk meletakkan makanan lazat baru di pinggan, tangan bebas untuk berjabat tangan atau hanya tangan bebas untuk memberi isyarat. Kagumi tetamu anda dan biarkan mereka menikmati bufet berdiri yang tiba-tiba.

Nama Projek : 1hand plate, Nama pereka : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Nama pelanggan : Joannes Petersen.

1hand plate Pinggan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.