Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bar Muzik Langsung

Lido Cafe

Bar Muzik Langsung Tingkat pertama adalah pengalaman di bawah air dan tingkat kedua adalah pengalaman di atas air. Pengalaman di bawah air termasuk organ cahaya sebagai latar belakang pentas, bar kaca skala LED bermotif lampu belakang DMX, tanglung sutera LED DMX berbentuk ikan, tangki ikan di bukaan tingkap, dan seluruh ruang diterangi dengan lampu kesan H2O. Di tingkat dua, jalur cermin menegak tipis pada jarak rawak tertanam di dinding mural hutan. Lampu dan gerakan laser dipantulkan pada jalur cermin dan membesar-besarkan rasa pergerakan sambil juga menunjukkan cahaya matahari melalui pepohonan

Nama Projek : Lido Cafe, Nama pereka : Mario J Lotti, Nama pelanggan : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Bar Muzik Langsung

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.