Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Penjimatan Air

Gris

Sistem Penjimatan Air Penurunan sumber air adalah masalah di seluruh dunia hari ini. Sungguh gila kerana kita masih menggunakan air minuman untuk membersihkan tandas! Gris adalah sistem penjimatan air yang sangat menjimatkan dan dapat mengumpulkan semua air yang anda gunakan semasa mandi. Anda boleh menggunakan semula air abu-abu yang dikumpulkan ini untuk membersihkan tandas, membersihkan rumah dan untuk aktiviti mencuci tertentu. Dengan cara ini anda dapat menjimatkan sekurang-kurangnya 72 liter air / orang / hari dalam isi rumah rata-rata yang bermaksud sekurang-kurangnya 3.5 bilion liter air simpanan sehari di 50 juta negara yang tinggal seperti Colombia.

Nama Projek : Gris, Nama pereka : Carlos Alberto Vasquez, Nama pelanggan : IgenDesign.

Gris Sistem Penjimatan Air

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pasukan reka bentuk hari ini

Pasukan reka bentuk terhebat di dunia.

Kadang kala anda memerlukan pasukan pereka berbakat yang sangat besar untuk menghasilkan reka bentuk yang sangat hebat. Setiap hari, kami menampilkan pasukan reka bentuk yang inovatif dan kreatif yang memenangi anugerah. Terokai dan temui seni bina asli dan kreatif, reka bentuk yang baik, fesyen, reka bentuk grafik dan projek strategi reka bentuk dari pasukan reka bentuk di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari karya asli pereka besar.