Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

nature

Kediaman Rumah ini direka untuk pasangan. Kembali ke alam semula jadi. Orang-orang bersedia untuk keluar lebih banyak, untuk berada di luar rumah atau, membiarkan alam menjadi sebahagian daripada kehidupan mereka, untuk membiarkan alam memperkaya perbendaharaan kata rumah. Biarkan alam semula jadi dan terus tenang. Unsur-unsur kaya dan pelbagai, yang memperlihatkan bagaimana detasmen dapat wujud di samping kerumitan yang padat, seperti banyak aspek bunga, yang akhirnya akan menjadikan diri mereka sendiri, menjadi pilihan akhir setelah banyak pertimbangan.

Nama Projek : nature, Nama pereka : Yu-Wen Chiu (Vita), Nama pelanggan : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Kediaman

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.