Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Brosur

NISSAN CIMA

Brosur ・ Nissan menyatukan semua teknologi canggih dan kebijaksanaannya, bahan dalaman berkualiti tinggi dan seni pertukangan Jepun ("MONOZUKURI" dalam bahasa Jepun) untuk mencipta sedan mewah dengan kualiti yang tidak dapat ditandingi - CIMA baru, unggulan tunggal Nissan.・ Brosur ini dirancang bukan hanya untuk menunjukkan ciri produk CIMA, tetapi juga untuk menyampaikan kepercayaan dan kebanggaan penonton Nissan terhadap keahliannya.

Nama Projek : NISSAN CIMA, Nama pereka : E-graphics communications, Nama pelanggan : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Brosur

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.