Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Roly Poly, Mainan Kayu Bergerak

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Mainan Kayu Bergerak Bagaimana mempunyai pelangi? Bagaimana untuk memeluk angin musim panas? Saya selalu tersentuh dengan beberapa perkara yang halus dan berasa sangat puas dan gembira. Bagaimana cara menyimpan dan bagaimana memiliki? Cukup baik seperti kenduri. Saya ingin membentuk pelbagai jenis bahan dengan cara yang mudah dan lucu. Biarkan kanak-kanak bermain dengan mereka untuk mengenali dunia fizikal, merangsang imaginasi mereka dan membantu mereka memahami persekitaran mereka.

Nama Projek : Tumbler" Contentment " , Nama pereka : Sha Yang, Nama pelanggan : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Mainan Kayu Bergerak

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.