Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Pembesaran Bibir Semula Jadi Segera

Xtreme Lip-Shaper® System

Alat Pembesaran Bibir Semula Jadi Segera Xtreme Lip-Shaper® System adalah alat pembesaran bibir penggunaan rumah kosmetik selamat pertama yang terbukti secara klinikal di dunia. Ia menggunakan kaedah 'bekam' orang Cina berusia 3,500 tahun - dengan kata lain, penyedut - ditambah dengan teknologi pembentuk bibir yang canggih untuk mengontur dan membesarkan bibir dengan serta-merta. Reka bentuknya menghasilkan bibir bawah single-lobed dan double-lobed yang menakjubkan seperti Angelina Jolie. Pengguna boleh meningkatkan bibir atas atau bawah secara berasingan. Reka bentuknya juga dibina untuk menaikkan lengkungan busur Cupid, mengisi lubang bibir untuk mengangkat sudut mulut yang menua. Sesuai untuk kedua-dua jantina.

Nama Projek : Xtreme Lip-Shaper® System, Nama pereka : Thienna Ho Ph.D., Nama pelanggan : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Alat Pembesaran Bibir Semula Jadi Segera

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.