Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Place

Kerusi Tempatnya adalah kerusi puitis dan penting, contoh reka bentuk formal dengan daya tarikan yang menarik. Kerusi ini menggabungkan reka bentuk teknikal yang halus dengan kemasan tradisional. tempat adalah untuk memberitahu objek melalui permainan bentuk dan warna untuk bersinar, melihat kemewahan dan kesederhanaan, apa yang menjadikan tempat itu khas, berbeza dari yang lain.

Nama Projek : Place, Nama pereka : TANA-Gaetano Avitabile, Nama pelanggan : Gae Avitabile_ Tana.

Place Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.