Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Skate Untuk Salji Lembut Dan Keras

Snowskate

Skate Untuk Salji Lembut Dan Keras Snow Skate yang asli di sini dipersembahkan dalam reka bentuk yang cukup baru dan berfungsi - dalam kayu mahoni keras dan pelari keluli tahan karat. Satu kelebihannya ialah kasut kulit tradisional dengan tumit dapat digunakan, dan dengan demikian tidak ada permintaan untuk kasut khas. Kunci untuk latihan skate adalah teknik mengikat yang mudah, kerana reka bentuk dan pembinaan dioptimumkan dengan kombinasi yang baik untuk lebar dan tinggi skate. Faktor lain yang menentukan ialah lebar pelari yang mengoptimumkan pengurusan skating pada salji pejal atau keras. Pelari berada dalam keluli tahan karat dan dilengkapi dengan skru tersembunyi.

Nama Projek : Snowskate, Nama pereka : KT Architects, Nama pelanggan : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skate Untuk Salji Lembut Dan Keras

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.