Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Buaian, Kerusi Goyang

Dimdim

Buaian, Kerusi Goyang Lisse Van Cauwenberge mencipta satu-satunya penyelesaian pelbagai fungsi yang berfungsi sebagai kerusi goyang dan juga buaian ketika dua kerusi Dimdim digabungkan. Setiap kerusi goyang terbuat dari kayu dengan penyokong keluli dan selesai dengan venir walnut. Dua kerusi boleh dipasang satu sama lain dengan bantuan dua pengapit tersembunyi di bawah tempat duduk untuk membentuk buaian bayi.

Nama Projek : Dimdim, Nama pereka : Lisse Van Cauwenberge, Nama pelanggan : Lisse..

Dimdim Buaian, Kerusi Goyang

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.