Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kenderaan Robotik

Servvan

Kenderaan Robotik Ini adalah projek kenderaan perkhidmatan untuk Ekonomi Berbasis Sumber, membentuk jaringan dengan kenderaan lain. Sistem tunggal memungkinkan untuk berkomunikasi antara satu sama lain, yang meningkatkan kecekapan pengangkutan penumpang, dan juga peningkatan kecekapan kerana pergerakan dalam kereta api jalan raya (pengurangan faktor FX, jarak antara kenderaan). Kereta ini mempunyai kawalan tanpa pemandu. Kenderaan secara simetri: murah untuk dihasilkan. Ia mempunyai roda roda empat putar, dan kemungkinan gerakan membalikkan: manuver dengan dimensi besar. Menaiki kapal terbang meningkatkan komunikasi penumpang.

Nama Projek : Servvan, Nama pereka : Dmitry Pogorelov, Nama pelanggan : Techman.

Servvan Kenderaan Robotik

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.