Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

Glazov

Identiti Korporat Glazov adalah kilang perabot di bandar dengan nama yang sama. Kilang menghasilkan perabot yang tidak mahal. Oleh kerana reka bentuk perabot semacam itu agak generik, diputuskan untuk mendasarkan konsep komunikasi pada huruf 3D "kayu" yang asli, kata-kata yang terdiri dari huruf seperti itu melambangkan set perabot. Huruf terdiri dari kata-kata "perabot", "kamar tidur" dan lain-lain atau nama koleksi, mereka diposisikan agar menyerupai kepingan perabot. Huruf 3D yang digariskan serupa dengan skema perabot dan dapat digunakan pada alat tulis atau di latar belakang gambar untuk pengenalan jenama.

Nama Projek : Glazov, Nama pereka : Mikhail Puzakov, Nama pelanggan : Glazov furniture factory.

Glazov Identiti Korporat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.