Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembawa Botol Troli

Baretto

Pembawa Botol Troli Peti plastik biasa yang digunakan selama beberapa dekad terakhir untuk mengangkut botol kaca, tahan lama, berfungsi dan juga alat komunikasi perniagaan, dilahirkan semula dengan ciri yang sama pada bar kecil yang bergerak dengan roda. Bar, pemegang botol bersama dengan sedikit meja kerja, semuanya menjadi satu objek, dapat diturunkan dalam skala warna dan jenama yang tidak terhingga, dihasilkan dalam jumlah kepingan yang terhad. Penggunaan semula peti plastik berjenama memberikan nuansa vintage, yang pada masa yang sama moden. Ia bukan hanya masalah kitar semula, tetapi juga tafsiran semula fungsi.

Nama Projek : Baretto, Nama pereka : boattiverga studio, Nama pelanggan : boattiverga studio.

Baretto Pembawa Botol Troli

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.