Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Rehat

Bessa

Kerusi Rehat Direka untuk ruang santai hotel, resort dan kediaman peribadi, kerusi santai Bessa selaras dengan projek reka bentuk dalaman moden. Reka bentuknya memberikan ketenangan yang mengundang pengalaman untuk dikenang. Setelah menyelesaikan pengeluarannya yang mampan, kita dapat menikmati keseimbangan antara bentuk, reka bentuk kontemporari, fungsi dan nilai organiknya.

Nama Projek : Bessa, Nama pereka : Simon Reynaud, Nama pelanggan : Thelos.

Bessa Kerusi Rehat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.