Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan

Baralho

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan Baralho mempunyai reka bentuk kontemporari yang mencolok yang disusun dengan bentuk murni dan garis lurus. Dibuat dari lipatan dan kimpalan pada plat aluminium yang disikat, kerusi berlengan ini menonjolkan pemadannya yang berani yang mencabar kekuatan bahan. Ia dapat menyatukan, dalam satu elemen, keindahan, ringan dan ketepatan garis dan sudut.

Nama Projek : Baralho, Nama pereka : FLÁVIO MELO FRANCO, Nama pelanggan : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Kerusi Berlengan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.