Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kenderaan

Shark

Kenderaan Shark adalah kenderaan konsep yang dapat mengubah daya Drag menjadi kekuatan yang berguna untuk terbang. Falsafah reka bentuk Shark adalah untuk menangkap kekuatan Drag pada mulanya dan kemudian, ketika kenderaan diangkat dari tanah kerana rintangan aliran udara, ia akan melewati aliran udara melalui lubang di lengannya. Lubang-lubang ini akan terbuka dan ditutup dengan cepat dan dengan cara yang Shark dapat menjaga dirinya lebih seimbang.

Nama Projek : Shark, Nama pereka : Amin Einakian, Nama pelanggan : Amin Einakian.

Shark Kenderaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.