Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Runcit Berteknologi Tinggi

Cyfer

Kedai Runcit Berteknologi Tinggi Bahagian ruang runcit di masa depan seperti pada masa sekarang harus dirancang dengan cara yang mempromosikan pengalaman berbelanja yang menyenangkan dan disesuaikan dengan jenis produk yang dijual. Cyfer adalah kedai runcit berteknologi tinggi yang direka berdasarkan kod QR. Minimalis secara semula jadi elemen reka bentuk dalaman dan luaran berkumpul untuk membentuk persekitaran yang mengalir dengan lancar menekankan kehebatan produk yang diharapkan pada masa akan datang sementara persepsi tidak terganggu oleh halangan yang tidak relevan yang meningkatkan tahap kenikmatan dan meningkatkan keinginan untuk berinteraksi dengan produk.

Nama Projek : Cyfer, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Kedai Runcit Berteknologi Tinggi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.