Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Permaidani

Folded Tones

Permaidani Permaidani sememangnya rata, tujuannya adalah untuk mencabar fakta sederhana ini. Ilusi tiga dimensi dicapai dengan hanya tiga warna. Kepelbagaian nada dan kedalaman permaidani bergantung pada lebar dan ketumpatan garis-garis, daripada palet warna yang besar yang mungkin sesuai dengan ruang tertentu, sehingga memungkinkan untuk penggunaan yang fleksibel. Dari atas atau jauh, permaidani itu menyerupai kepingan yang dilipat. Walau bagaimanapun, semasa duduk atau berbaring di atasnya, ilusi lipatan mungkin tidak dapat dilihat. Ini membawa kepada penggunaan garis berulang yang mudah yang dapat dinikmati sebagai corak abstrak dari jarak dekat.

Nama Projek : Folded Tones, Nama pereka : Enoch Liew, Nama pelanggan : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Permaidani

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.