Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kemudahan Rekreasi

Winter under the roof

Kemudahan Rekreasi Di Astana tidak ada aktiviti Ski lega di gunung. Untuk aktiviti gunung dan bersiap untuk bersaing di ski alpine diciptakan objek yang disebut pusat ski dalaman. Ia menyediakan tiga jenis laluan untuk kemahiran pemilikan ski yang berbeza. Tempat yang direka khas untuk penonton untuk menonton acara sukan. Hotel yang direka untuk atlet asing dan pusat pelawat. Di fasad mencerminkan idea jurang gunung yang diliputi salji. Pusat sokongan tetap menyerupai es. Idea pusat seperti itu bertujuan untuk mempromosikan ski di Kazakhstan.

Nama Projek : Winter under the roof, Nama pereka : Ozimuk Tatyana, Nama pelanggan : The diploma project.

Winter under the roof Kemudahan Rekreasi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.