Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Sisi

Chezca

Meja Sisi Chezca adalah meja sisi yang membantu anda mengumpulkan semua barang yang biasanya tergeletak ketika bekerja. Direka untuk ruang kecil, ia memerlukan ruang yang minimum dan boleh ditempatkan di mana saja di sekitar rumah. Ia berfungsi sebagai hab untuk semua objek kecil dan alat agar semuanya kelihatan dan berguna. Ia memiliki permukaan atas untuk barang-barang kecil, permukaan depan untuk menyimpan majalah dan komputer riba semasa mengecas, dan tempat tersembunyi belakang untuk menyimpan penghala WIFI anda dan mengatur kabel anda. Chezca juga menawarkan beberapa soket elektrik yang boleh ditarik keluar secara individu atau digantung secara tidak jelas di sisi ketika tidak digunakan.

Nama Projek : Chezca, Nama pereka : Andrea Kac, Nama pelanggan : KAC Taller de DiseƱo.

Chezca Meja Sisi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.