Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Singki

Spiral

Singki Air tawar adalah salah satu sumber semula jadi yang paling berharga; kita pernah mendengar kisah dan legenda bahawa ular menjaga harta yang berharga dan berharga. Itulah sebabnya kami mendapat inspirasi dari ular yang melilit kolam air kerucut untuk melindunginya. Ciri lain ialah menggunakan tangan untuk membuka paip air mungkin tidak menyenangkan bagi semua orang di tempat awam. Dalam reka bentuk ini, pedal digunakan untuk membuka dan menutup keran dengan menekan pedal kaki.

Nama Projek : Spiral, Nama pereka : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Nama pelanggan : AQ QALA BINALAR.

Spiral Singki

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.