Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tempat Duduk Lantai

Fractal

Tempat Duduk Lantai Diilhamkan oleh origami, Fractal melihat lipatan dan lipatan untuk membuat permukaan yang fleksibel yang menyesuaikan diri dengan badan dan aktiviti kita dengan cara yang cepat dan sederhana. Ia adalah tempat duduk berbentuk persegi yang tidak termasuk bala bantuan atau sokongan tambahan, hanya dengan teknologinya, ia dapat menyokong tubuh kita ketika berehat. Ini memungkinkan banyak kegunaan: seperti pouf, tempat duduk, kursi panjang, dan kerana ia adalah modul, ia dapat dipasang dengan yang lain untuk membuat banyak konfigurasi ruangan yang berbeza.

Nama Projek : Fractal, Nama pereka : Andrea Kac, Nama pelanggan : KAC Taller de Diseño.

Fractal Tempat Duduk Lantai

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.