Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Parastoo

Kerusi Saya menghormati semua jenis kerusi. Pada pendapat saya salah satu perkara yang paling penting dan klasik dan istimewa dalam reka bentuk dalaman adalah kerusi. Idea kerusi Parastoo berasal dari Swallow (tern). Mungkin permukaan yang bersinar dan licin di kerusi Parastoo dengan reka bentuk yang berbeza dan istimewa, ia hanya dibuat untuk tempat yang sangat istimewa dan unik.

Nama Projek : Parastoo, Nama pereka : Ali Alavi, Nama pelanggan : Ali Alavi design.

Parastoo Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.