Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Bilik Mandi

Sentimenti

Perabot Bilik Mandi Koleksi perabot bilik mandi Sentimenti yang diilhamkan oleh perasaan dan kontras emosi yang wujud menawarkan suasana bilik mandi yang moden dan bergaya. Lekapan kayu kontras mendatar dan menegak mewujudkan perasaan kontras serta menambahkan sentuhan dinamisme ke bilik mandi. Koleksi Sentimenti siap menjadi bahagian bilik mandi dari semua saiz dengan kabinet bilik mandi dengan empat ukuran yang berbeza, tersedia dengan laci dan pintu kabinet, dan cermin dengan pencahayaan tersembunyi dan pintu kabinet cermin.

Nama Projek : Sentimenti, Nama pereka : Isvea Eurasia, Nama pelanggan : ISVEA.

Sentimenti Perabot Bilik Mandi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.