Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Automotif Yang Boleh Dikonfigurasi Oleh Pelanggan

Supercar System

Sistem Automotif Yang Boleh Dikonfigurasi Oleh Pelanggan Supercar System adalah kenderaan rekreasi yang mudah dikonfigurasi oleh pelanggan untuk memenuhi perubahan prestasi, gaya dan keinginan belanjawan mereka. Pelanggan dapat mengkonfigurasi dan mengkonfigurasi ulang kenderaan mereka dengan cara besar dan kecil tanpa memerlukan alat atau kemahiran khusus, Sistem Supercar mendemokrasikan keputusan reka bentuk dari pengeluar dan ke tangan pelanggan di mana mereka berada. Meletakkan pelanggan bertanggungjawab terhadap reka bentuk dan spesifikasi menghasilkan produk lestari yang dapat mengurangkan usang O.EM yang dirancang. pengeluar.

Nama Projek : Supercar System, Nama pereka : Paolo Tiramani, Nama pelanggan : Supercar System.

Supercar System Sistem Automotif Yang Boleh Dikonfigurasi Oleh Pelanggan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.