Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Botol

La Pasion

Botol Ini adalah objek buatan tangan yang direka oleh Arturo L贸pez, salah seorang anak kapal di Studio Xaquixe. Dia mendapat idea tentang botol itu ketika dia melihat sebatang pohon yang kelihatan seperti pasangan saling berpelukan, dan ini membuatnya berfikir bagaimana orang yang tersayang menjadi satu ketika memegang satu sama lain dengan "pasi贸n". Kaca yang digunakan untuk membuat potongan itu 95% dikitar semula, seperti juga semua kaca yang digunakan di Studio Xaquixe. Tungku yang digunakan di Studio dibuat oleh kru dan diberi makan dengan sisa organik seperti minyak sayuran sisa atau biomas yang diproses untuk menjadi gas metana.

Nama Projek : La Pasion, Nama pereka : Studio Xaquixe, Nama pelanggan : Studio Xaquixe.

La Pasion Botol

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.