Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Siling Klasik Buatan Tangan

Rayon

Siling Klasik Buatan Tangan Rayon adalah siling buatan tangan yang terbuat dari kayu oak padat di ruang makan untuk pelanggan peribadi di Mesir. Reka bentuk dan pelaksanaan karya seni gaya klasik Perancis ini mengambil masa hampir satu tahun untuk disiapkan. Hasil buatan tangan oleh pengrajin Mesir ini berukuran 4,25m hingga 6,80m, semuanya ditutup dengan motif kayu oak pepejal buatan tangan sementara kilau satin dan patina digunakan untuk membuat penampilan vintaj. Konsep reka bentuknya menyerupai sinar matahari dengan sinar seperti krepuskular. Sinar itu dirancang untuk menunjukkan daun dan ranting yang membezakan bakat Perancis Klasik yang flamboyan.

Nama Projek : Rayon, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Siling Klasik Buatan Tangan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.