Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bar Lounge

Linear Lounge

Bar Lounge Linear Lounge Bar memberikan pengalaman wain dan makan yang mewah dan mewah kepada para tamu. Linear Lounge Bar juga mempunyai ruang makan peribadi dan menyediakan sebilangan besar malt hebat dan koktel inovatif dan artistik. Bulan dan muzik di Linear diatur untuk menciptakan gabungan kegembiraan dan kesenangan terbaik bagi para tetamu. Linear Lounge Bar juga merupakan tempat yang sempurna bagi para profesional untuk membawa rakan sebaya mereka untuk malam yang selesa dengan titisan embun yang tidak dapat ditandingi.

Nama Projek : Linear Lounge, Nama pereka : Ketan Jawdekar, Nama pelanggan : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Bar Lounge

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.