Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kruk Multifungsi

Lazarus

Kruk Multifungsi mesin tenaga elektrik yang sederhana dan mungkin, yang benar-benar direka untuk interaksi sosial dan pemulihan orang kurang upaya. Untuk tidak canggung, ia sangat meniru proses berjalan orang biasa. Sebagai contoh, selalu bergerak lengan sebelah kaki yang lain. kaki yang cacat dapat menaiki tangga dengan ini kerana dapat menyebarkan tongkat. Tongkat juga boleh diubah menjadi kerusi yang sempurna. Sekiranya tidak, Lazarus memuat tongkat. Sebagai mesin perubatan, Lazarus cekap kerana pengguna dapat pulih secara beransur-ansur dan secara automatik dalam interaksi sosial yang normal, tidak berhenti bekerja untuk pemulihan

Nama Projek : Lazarus, Nama pereka : Sung-Hyeon Yoo, Nama pelanggan : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Kruk Multifungsi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.