Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Tangan Bluetooth

Knotch

Jam Tangan Bluetooth Orang memeriksa telefon mereka lebih daripada 150 kali sehari. Jam pintar yang direka pada masa ini hanyalah peranti mudah alih lain dalam jam tangan itu sendiri. Akira Samson Design "Knotch" adalah jam tangan pintar yang membolehkan pengguna menerima pemberitahuan / pemberitahuan yang tidak dijawab dari sambungan Bluetooth dengan telefon dan memberi maklum balas getaran sehingga orang kurang kerap memeriksa telefon mereka. "Knotch" mempunyai penglihatan yang baik dan antara muka pengguna yang mesra pengguna. "Knotch" adalah jam tangan yang menjimatkan kos, oleh itu anak-anak muda yang ingin mengikuti trend fesyen dan teknologi canggih dapat membelinya dengan mudah.

Nama Projek : Knotch, Nama pereka : Akira Deng, Samson So, Nama pelanggan : Akira Samson Design.

Knotch Jam Tangan Bluetooth

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.