Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja, Trestle, Plinth

Trifold

Meja, Trestle, Plinth Bentuk Trifold diberitahu oleh gabungan permukaan segitiga dan urutan lipatan yang unik. Ia mempunyai reka bentuk minimalis namun rumit dan patung, dari setiap sudut pandangannya menunjukkan komposisi yang unik. Reka bentuknya dapat disesuaikan dengan pelbagai tujuan tanpa menjejaskan integriti strukturnya. The Trifold adalah pameran kaedah fabrikasi digital dan penggunaan teknologi pembuatan baru seperti robotik. Proses pengeluaran telah dikembangkan dengan kerjasama syarikat fabrikasi robotik yang mengkhususkan diri dalam melipat logam dengan robot 6 paksi.

Nama Projek : Trifold, Nama pereka : Max Hauser, Nama pelanggan : .

Trifold Meja, Trestle, Plinth

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.