Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Ane

Bangku Bangku Ane mempunyai bilah kayu padat yang nampaknya terapung dengan harmoni, namun bebas dari kaki kayu, di atas kerangka keluli. Pereka menyatakan bahawa tempat duduk, buatan tangan dari kayu mesra alam yang diperakui, dibentuk melalui penggunaan unik dari beberapa kepingan satu bentuk kayu yang diletakkan dan dipotong dengan cara yang dinamis. Apabila duduk di atas bangku, sudut kenaikan sedikit ke belakang dan sudut putaran di sisi selesai dengan cara yang memberikan posisi duduk yang semula jadi dan selesa. Bangku Ane mempunyai tahap kerumitan yang tepat untuk membuat kemasan yang elegan.

Nama Projek : Ane, Nama pereka : Troy Backhouse, Nama pelanggan : troy backhouse.

Ane Bangku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.